1 Daagse Voetbalclinic

Trek je voetbalkleren aan, strik je veters goed vast, kom het veld op en train als een jeugdvoetballer bij een profclub. Meerdere keren per jaar organiseren wij 1 Daagse Voetbalclinics op onze hoofdlocatie in Schijndel, en bij andere clubs in Noord-Brabant.

Wie kunnen er deelnemen aan de 1 Daagse Voetbalclinic?

Enthousiaste en leergierige voetballers van 5 t/m 13 jaar kunnen genieten van een geweldige en leerzame voetbaldagen. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging om te kunnen deelnemen. Je hoeft ook geen "talentvolle" voetballer te zijn. Iedereen is welkom!

De volgende 1 daagse voetbalclinic vindt plaats op vrijdag 15 maart 2019 op onze hoofdlocatie in Schijndel:

Adres: Rooiseheide 10 te Schijndel.

Bij BVO opgeleide trainers maken het verschil.

Bij veel commerciële voetbaldagen moet u vooral veel geld moet betalen voor het trainingstenue en de naam van de betreffende (buitenlandse) Profclub. De inhoud van de trainingen en de kwaliteit van de trainers zijn echter veel belangrijker. Onze jeugdtrainers zijn allemaal pedagogisch en didactisch onderlegd. Verder hebben zij interne en externe trainerscursussen gevolgd bij BVO’s (Betaald Voetbalorganisatie) of zijn werkzaam geweest bij BVO’s.

voetbalclinic dagclinic voetbaldagen

Wat is inbegrepen bij de 1 Daagse Voetbalclinic?

  • Sportlunch 
  • Voldoende drinken en tussendoortjes
  • Certificaat van deelname 

Dagprogramma

  • 09:00 Ontvangst* 
  • 09:30 Ochtendtrainingen
  • 11:45 Sportlunch
  • 12:45 Middagtrainingen
  • 14:30 Afsluiting, uitreiking certificaat. 

* Het is mogelijk om uw kind om 08:15 te brengen voor €5,- extra. 

coordinatie lenigheid privetraining

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Stap 1:
Via onderstaand formulier kun je je inschrijven. Vergeet niet daarna de Ideal betaling te voldoen in stap 2. Pas na ontvangst van uw betaling is de inschrijving definitief! Indien u gebruik wilt maken van opvang vanaf 08:15, kunt u dit bij bijzonderheden aangeven. U kunt de meerkosten contant betalen aan de informatiebalie.

Stap 2: IDeal Betaling
Totaal: € -