Techniektraining

Met meer plezier en zelfvertrouwen op het veld

Impact4Soccer is meer dan 10 jaar actief in Nederland bij het ontwikkelen en begeleiden van jeugdspelers. Dit door onder andere techniektraining die kan worden gevolgd naast trainingen bij de club. Uit ervaring weten wij dat talentontwikkeling alles behalve voorspelbaar is. Een grote meerderheid van de jeugdspelers die al op vroege leeftijd niet als “talent” worden bestempeld, krijgen hierdoor minder kwalitatieve trainingen en begeleiding. Dit gaat ten koste van plezier en zelfvertrouwen, wat ons inziens het fundament is voor een optimale ontwikkeling. Niet alleen als voetballer, maar ook als mens. Herkent u uw kind in de onderstaande situaties?

(1) Mijn kind heeft geen plezier en/of zelfvertrouwen?

(2) Mijn kind krijgt niet de juiste uitdaging om te kunnen ontwikkelen?

(3) Mijn kind wil zich graag verder ontwikkelen, maar de club kan hier niet in voorzien? Denk bijvoorbeeld aan specifieke aandacht voor ontwikkelingspunten en/of het aantal trainingsminuten. 

Als u uw kind herkent in het bovenstaande bent u bij ons aan het juiste adres.

techniektraining voetbaltraining thematraining

Techniektraining volgens een bewezen opleidingsmethode

Om jeugdspelers, ongeacht voor welke club zij spelen en ongeacht het niveau, mogelijkheden te bieden tot een betere ontwikkeling heeft Impact4Soccer moderne techniektrainingen ontwikkeld. Onze techniektrainingen zijn meer dan (functionele) reguliere techniektrainingen welke vaak verward worden met “trucjes leren”. Impact4Soccer ontwikkeld jeugdspelers vanuit een “holistische benadering” dat wil zeggen dat de Impact4Soccer ontwikkelingspilaren (spelintelligentie, mentaal, fysiek, cognitief en techniek elkaar continu beïnvloeden. 

Onze techniektrainingen voor jeugdspelers van 6 t/m 15 jaar worden twee keer per jaar gegeven (voorjaars – en najaarsmodule) en bestaan ieder uit 10 trainingen van 75 minuten.

Vanuit de groei-mindset inspireren en motiveren wij jeugdspelers om nog beter te willen worden. Ook in het cognitieve aspect, welke door Dennis Meier is ontwikkeld en getest in de jeugdopleiding van Bayern München, dagen wij spelers continu uit om met plezier en zelfvertrouwen hun eigen grenzen op te zoeken. Foto: Matthias Nowak (Bayern Munchen) en Dennis Meier (Impact4Soccer) 

visie impact4soccer

Techniektraining ook op locatie mogelijk

Onze techniektrainingen worden normaliter gegeven op onze eigen hoofdlocatie in Schijndel, maar kunnen ook op locatie worden verzorgd. 

Wanneer vindt de volgende Techniektraining plaats?

Februari 2021 

Prijs €120- *inclusief kledingpakket ter waarde van €40,- 

Indien u het kledingpakket al in bezit heeft betaald u slechts €100,- U hoeft dan niet via Ideal te betalen. 

Trainingscomplex: Impact4Soccer Academy | Rooiseheide 10 | Schijndel

techniektraining
IMG_4007

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

Stap 1: Inschrijfformulier 

Stap 2: iDeal betaling 

Via de onderstaande rode knop “inschrijfformulier” kun je je inschrijven. 

Vergeet niet daarna de Ideal betaling te voldoen in stap 2. 

Pas na ontvangst van je betaling is de inschrijving definitief! 
Totaal: € –