Small Group Training

Naast privétrainingen (individuele trainingen) kunnen spelers bij ons ook terecht voor small group training. Dit zijn trainingen op maat voor 2 tot 4 spelers. Het voordeel hiervan is niet alleen meer mogelijkheden tot “wedstrijd echte” oefenvormen, maar spelers kunnen ook tegen een voordeliger tarief trainen.  

In de small group trainingen gaan we veel dieper in op details om spelers individueel te helpen bij hun ontwikkeling. Naast onze eigen observaties nemen we ook de ontwikkelpunten mee die spelers meekrijgen van hun eigen team trainer. Op de manier zorgen wij ervoor dat er een win-win situatie ontstaat voor zowel speler al club. 

small group training

Small Group Training vanuit een methodiek

Techniektraining

Small Group Training is niet 60 minuten maar wat doen en plezier maken.  Vanuit de Impact4Soccer Method wordt alles holistisch benaderd. Dat wil zeggen dat alle ontwikkelingspilaren elkaar continu beïnvloeden. Zo staat techniek nooit los van tactiek en leren spelers onbewust te handelen vanuit spelprincipes. 

De reden daarvoor is simpel. Als techniek niet functioneel wordt ontwikkelt, kun je als speler nooit de transfer naar de wedstrijd maken. Ook kostbare en goede hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld “smart goals” hebben geen enkele meerwaarde als een trainer geen oefeningen kan ontwikkelen die passen bij de behoeftes van de (individuele) spelers, of gekoppeld zijn aan de wedstrijd. Het ziet er dan van buitenaf mooi uit, maar het rendement is nihil. 

skillsmiddag volkel techniektraining

Prijzen

 

 Spelers 1 Training5 Trainingen  10 Trainingen
2€50,-€45,-€40,-
3€60,-€55,-€50,-
4€70,-€65,-€60,-
  • Totale prijs per training
  • Indien u individueel wilt trainen kijk dan bij privétrainingen.