Kernwaarden

Kernwaarden; het fundament en de visie van Impact4Soccer Voetbalschool en de Impact4Soccer Method is gebaseerd op een zestal kernwaarden. Deze kernwaarden komen terug in onze manier van coachen en trainen van jeugdspelers en jeugdtrainers, maar ook bij het aangaan van duurzame en structurele samenwerkingsverbanden met voetbalclubs, organisaties en bedrijven die zichzelf herkennen in deze kernwaarden. 

  • Om een goede ontwikkeling te waarborgen, horen jeugdspelers en jeugdtrainers met PLEZIER en ZELFVERTROUWEN op het veld te staan. 
  • Voor een optimale ontwikkeling is een POSITIEVE LEEROMGEVING nodig waarin jeugdspelers en jeugdtrainers gemotiveerd en geinspireerd worden.  
  • Nieuwsgierigheid naar het jeugdvoetbal, in alle aspecten, is nog steeds het geheim van de ontwikkeling van goede CREATIEVE jeugdspelers en jeugdtrainers. 
  • INNOVATIEF zijn is uit je comfortzone durven komen, want als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen. 
  • SAMENWERKEN  Alleen kun je niks en met z’n allen kun je alles (Johan Cruijff)
kernwaarden johan cruijff

Samenwerken doen we niet alleen graag met Nederlandse voetbalclubs en sportorganisaties, maar ook in België en de regio Nord Rhein Westfalen (NRW) in Duitsland. De grootte van clubs en het niveau waarop zij spelen is daarbij van minder belang. De kernwaarden en gelijke kansen voor iedereen des te meer! Een club waar kinderen met plezier leren voetballen, waar zij begeleidt worden door positieve jeugdtrainers die zich gewaardeerd voelen, welke club wil dat nou niet? 

For English please click this link