Individuele Training

Alles in het teken van jouw ontwikkeling

Ongeacht je leeftijd en het niveau waarop je speelt, met individuele training kan iedereen zich ontwikkelen met de juiste begeleiding binnen het juiste ontwikkelingsklimaat. 

privetraining individuele training

Bij alle individuele trainingen gaat het uiteindelijk vooral om details. Hoe hoger het niveau hoe belangrijker details worden om (top)prestaties te kunnen halen. Door individuele trainingen in te plannen naast teamtrainingen kunnen clubs veel meer rendement uit de spelersgroep halen. 

Door het aanbieden van individuele trainingen, naast de teamtrainingen konden we bij Clubul Sportiv Universitatea Craiova (Roemenië) alle spelers continu vanuit de groei-mindset helpen bij hun ontwikkelen. Dit met als resultaat het kampioenschap en promotie naar de Eredivisie. Mits er goed wordt gecommuniceerd en de trainer beschikt over gedegen kennis en ervaring, zijn individuele trainingen altijd een win-win situatie. Voor de speler en de club! 

Individuele Training volgens een methodiek

Individuele training is in mijn ogen niet 60 minuten maar wat doen en plezier maken.  Vanuit de Impact4Soccer Method benader ik alles holistisch. Dat wil zeggen dat alle ontwikkelingspilaren elkaar continu beïnvloeden. Techniek staat nooit los van tactiek. Tot en met 16 jaar noem ik het woord tactiek niet, maar zitten er altijd elementen in oefeningen. 

talentontwikkeling voetbal

De reden daarvoor is simpel. Als techniek niet functioneel wordt ontwikkelt, kun je als speler nooit de transfer naar de wedstrijd maken. Ook kostbare en goede hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld “smart goals” hebben geen enkele meerwaarde als een trainer geen oefeningen kan ontwikkelen die passen bij de behoeftes van de (individuele) spelers, of gekoppeld zijn aan de speelwijze en spelprincipes. Het ziet er dan van buitenaf mooi uit, maar het rendement is nihil. 

Plezier en motivatie weer terugkrijgen

Of ik nu met JO8 spelers train van een lokale amateurclub, of met spelers van een BVO, iedereen wil met plezier op het veld staan. Door talloze redenen is plezier naar de achtergrond verdwenen en is frustratie daarvoor in de plaats gekomen. Te weinig trainingen of speeltijd, niet de juiste of voldoende aandacht om te kunnen ontwikkelen, etc. Daarnaast zijn er spelers die terugkomen van een blessure. Vaak moeten zij tijdens teamtrainingen voor zichzelf rondjes lopen. Als conditie- en hersteltrainer, maar ook als voetbaltrainer schiet dat bij mij in het verkeerde keelgat, want van rondjes lopen word je alleen beter in rondjes lopen. Je moet altijd werken vanuit een plan volgens een bepaalde methodiek. 

privetraining profvoetballers fc den bosch

Foto: Spelers van FC Den Bosch volgen individuele trainingen om met een goede basis te beginnen aan hun voorbereiding.  

“Plezier in voetballen krijg je door te voetballen. Mijn individuele trainingen zijn dan ook altijd voetbalspecifiek. Je wilt zo dicht mogelijk komen bij de wedstrijd anders kan een speler het nooit toepassen”. Dennis Meier 

Ontwikkelen vanuit een gedegen plan (SOP)

Om spelers zo goed mogelijk te helpen bij hun ontwikkeling, trainen en analyseren we ook op een holistische manier. Dat wil zeggen dat we onder andere kijken naar;

 • Functionele techniek
 • Coördinatie
 • Lenigheid
 • Uithoudingsvermogen
 • Snelheid
 • Kracht
 • Cognitieve vaardigheden
 • Spelintelligentie 

Op basis hiervan en de persoonlijke doelstellingen maken we een Speler Ontwikkelingsplan (SOP) en sturen we, op basis van S.M.A.R.T/ G.R.O.W werkwijzes, waar nodig bij om steeds optimale resultaten te halen.  

coordinatie lenigheid privetraining

Foto: Een goede coördinatie en lenigheid zijn voorwaarden om tot een goede ontwikkeling te komen. Zelfs cruciaal bij het herstellen van blessures! De Impact4Soccer Method ontwikkelt spelers vanuit een holistische benadering. 

Prijzen

 

Spelers1 Training5 Trainingen10 Trainingen
1€35,00€160,00€300
 • Prijzen zijn gebaseerd op een training van 60 minuten op locatie Zuideinderpark te Schijndel
 • Op een andere locatie is mogelijk: reiskosten €0,45 per kilometer. 
 • Ook is het mogelijk om met een tweede, derde en vierde speler samen te trainen. Kijk dan bij small group training