Doelstellingen

  • Gelijke kansen voor iedereen, ongeacht het niveau. Jeugdspelers en jeugdspelers die met meer Plezier en Zelfvertrouwen op het veld staan vormen de basis voor een optimaal ontwikkelingsklimaat. 
talentontwikkeling voetbal
  • Jeugdspelers (6 t/m/ 19 jaar) de mogelijkheid bieden tot extra (individuele) professionele begeleiding op maat. De realiteit is dat veel clubs niet de capaciteit hebben om iedere jeugdspeler evenveel kwalitatieve begeleiding en aandacht te geven. Impact4Soccer wil clubs helpen om deze capaciteit te vergroten en zodoende meer jeugdspelers te helpen bij hun ontwikkeling. 
  • Door het geven van workshops, presentaties en clinics wil Impact4Soccer Method jeugdtrainers motiveren en inspireren. Dit als aanvulling op cursussen en opleidingen van voetbalbonden. Jeugdtrainers krijgen hierdoor meer mogelijkheden om tot een betere persoonlijke ontwikkeling te komen. 
voetbalclinic

“Ik heb mijn officiële Director of Coaching (Hoofd Opleidingen) diploma gehaald bij de Amerikaanse voetbalbond. Spelersontwikkeling, trainersscholing en  scholing van ouders zijn een must wil je als club ontwikkelen. Daar wil ik clubs bij helpen”. Dennis Meier